Over Jantien

Wie is Jantien?

“Een beetje gek met een enorme passie voor fotografie en honden.”

Na wat omzwervingen ben ik in 2000 gestart met een hondenuitlaatservice en werkte ik als hondeninstructeur. De laatste jaren was ik continu in gezelschap van mijn camera om de meest gezellige foto’s te maken van de honden tijdens de wandelingen. Ook mijn eigen honden waren regelmatig het mikpunt van mijn lens. Ik woon op een heerlijke plek in Nijmegen met mijn lieve honden en katten.

Uiteindelijk heb ik van mijn hondenfotografie mijn beroep gemaakt en ben daar nu fulltime mee bezig. Je kunt eigenlijk wel zeggen dat ik van hobby mijn werk heb gemaakt. En elke dag kijk ik er weer naar uit om van de meest uiteenlopende honden mooie foto’s te maken. Erg blij ben ik met een heerlijke ruimte die ik als fotostudio heb ingericht. Maar ik ga ook graag in het bos of op locatie fotograferen.

Een aantal keren per jaar ben ik met mijn mobiele studio te vinden bij dierenspeciaalzaken, hondenscholen, open dagen en op evenementen.

Ben ik jouw hondenfotograaf en wil je mij boeken voor een evenement bij jouw hondenschool, een open dag of iets anders leuks, neem dan contact met me op.

error: ©De Hondenfotograaf Nijmegen!