De fotosessie

Een feestje voor je hond.

Jullie worden in de studio ontvangen met een kopje koffie, thee of iets fris en een bakje vers water. We kletsen wat en je hond kan op deze manier alvast een beetje aan mij en de omgeving wennen. Dan gaan we rustig beginnen. Alles gaat in het tempo van de hond. Als hij onrustig is of hij vindt het een beetje eng, dan doen we even een spelletje, of we gaan buiten een rondje lopen. De aandacht van je hond is niet onuitputtelijk en als ik zie dat het genoeg is geweest dan lassen we een pauze in of we stoppen. Maar reken maar dat we er een groot feest van maken met lekkere verantwoorde koekjes, knuffels en gezelligheid!

Inclusief:

  • Het bespreken van al je wensen.
  • Uitgebreide fotosessie in de studio, met wisselende achtergronden.
  • Meerdere honden (één eigenaar), geen enkel probleem.
  • De uitzoek afspraak in de studio waarin we de tijd nemen om een keuze te maken en advies te geven.
  • Besteltegoed van €50,00.
  • Lage resolutie bestanden met watermerk voor op social media.

Dit alles voor slechts €195,00.

Stap 1 – Boek je fotosessie

Laat me weten dat je interesse hebt in zo’n gezellige fotosessie van je hond. Vul het contactformulier zo uitgebreid mogelijk in en ik zal dan contact met je opnemen om eventuele vragen te beantwoorden en de afspraak in te plannen.

Stap 2 – De grote dag

Party Time!

Nu gaan we de foto’s maken die jij voor ogen hebt. Je mag me (graag zelfs) assisteren bij het begeleiden van je hond. Hij voelt zich veilig bij jou, dus blijf lekker in de buurt. Zo krijgen we stress-vrije foto’s en kan ik je hond zo mooi mogelijk vastleggen.

Stap 3 – De uitzoek afspraak

Spannend!

Ik nodig je uit om naar de studio te komen om onder het genot van een drankje de foto’s te komen bekijken en uit te zoeken welke je wilt bestellen. Ik help je graag bij het maken van de juiste keuze materialen.

Stap 4 – Je bestelling is klaar

Nog spannender!

Nu zie je je favoriete foto’s als print of wanddecoratie voor de eerste keer. Dat is vaak een emotioneel moment. Ik geniet altijd van de heerlijke reacties. Het allerbelangrijkst is: Jij blij, ik blij!

Wanddecoratie van absolute topkwaliteit

De portretten van je hond verdienen een mooie plaats aan de muur en in je leven. Niet opgeslagen op je telefoon, een usb stickje of op de harde schijf van je computer. Laat fine art prints maken voor in een prachtige lijst. Of laat de foto afdrukken op aluminium, museumkwaliteit canvas, of op acryl. Daar geniet je iedere dag van!

Je vindt bij mij een unieke lijn wanddecoratie van absolute topkwaliteit.

Omdat ik graag samenwerk met mensen met liefde voor hun vak, kan ik de kwaliteit garanderen die je verwacht.

error: ©De Hondenfotograaf Nijmegen!